top of page

Kropsterapi

Et tilbud til dig, som er klar til at give slip på stress og blokeringer. Til dig, som ønsker mere nydelse og frihed i kroppen, til at mærke dig selv, din krop og dine behov. 

 

Jeg tilbyder kropsterapi- og de-armouring sessioner, hvor jeg forløser traumer i din krop, skaber ro i dit nervesystem og får dig ned i gear og ind i fuld nærvær. Din krop bliver forkælet og får fuld opmærksomhed, nærvær og omsorg. Behandlingen er altid på dine præmisser og dine behov. Jeg møder dig præcis der hvor du er. 

 

En bodywork session ‘the pleasure temple way’ ærer den kvindelige krop, og kroppens naturlige tempo, som er langsomt tempo sammenlignet med sindet. Jeg forcerer ikke at noget bestemt skal ske, men lader kroppen udfolde sig på naturlig vis. 

 

Er nysgerrig på hvad denne type bodywork kan gøre for dig, så kontakt mig og jeg kan fortælle mere om hvad du kan forvente i en session hos mig. 

Denne type kropsterapi er funderet i Bodywork the Pleasure temple way.

 

Behandlingen har en feminin energi med fokus på omsorg, fuldt nærvær og respekt for kroppen som et "helligt tempel", som man ærer under behandlingen. Den veksler mellem de-amour og pleasure touch (ikke seksuelt). Den har rødder og teknikker fra tantra. Metoden bygger på at du kan forløse traumer både ved pleasure (vække sanser og nydelse) og de-amour (tricker points), og at kroppen har brug for denne vekslen, for at forblive åben.

 

Metoden har stort fokus på at få nervesystemet i ro, da det er fundamentet for at give slip og forløse bla. traumer i kroppen (traumer kan være store som små).

bottom of page